elokuuta 10, 2011

Ensimmäisen kontrollin jälkeiset fiilikset

Viimeksi olen varmaan joskus teininä odottanut silloisen tyttöystävän puhelinsoittoa yhtä paljon kuin tänään lääkärin yhteydenottoa. Erona ehkä vain se, ettei tarvinnut päivystää seinään kytketyn puhelimen vieressä ja nostella luuria kuunnellakseen toimiiko puhelin vaan pystyi liikkumaan vapaammin ja riitti kun välillä vilkaisi ruutuun nähdääkseen palkkeja olevan tarpeeksi jäljellä.

Lääkäri aloitti varsin rauhallisesti toteamalla soittavansa PET-kuvauksesta, joka tehtiin 3.8. ja siihen liittyvästä lausunnosta, jonka mukaan...Siinä vaiheessa olin jo monta kertaa meinannut sanoa, että tiedetään, eteenpäin. Tuloksiin päästyään hän totesi kuvien olevan puhtaat eli näyttävän juuri siltä kuin pitääkin. Sanamuodoista minulla ei oikeasti ole enää mitään mielikuvaa, sillä minua kiinnosti vain onko kaikki kunnossa vai eikö ole.

Nyt voisi juoda lasin kuohuvaa, mutta ei taida vielä tohtia. Mutta ehkä jo muutaman viikon päästä kun ollaan päästy normaalista kaksiviikkoisesta selkeästi pidemmälle.

Tästä se taas lähtee. Ei ehkä ihan vielä tällä meiningillä, mutta kuitenkin:

7 kommenttia:

 1. Puolikas lasillinen tuli sitten kuitenkin juotua kun huippunaapurit järjestivät hiekkalaatikon reunalle pienen tilaisuuden. Maistui!

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavaa!!! Kyllä tätä kelpaa jo juhliakin! Iloisin terveisin, Heidi

  VastaaPoista
 3. Kyllä noin hyviä kuvia ja uutisia kannattaa hieman juhlistaakin. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin ! t.pete

  VastaaPoista
 4. Hienoja uutisia! Olen iloinen puolestasi. Nauti...

  VastaaPoista
 5. Kiitos tuesta! Olo on kyllä ihmeellinen kaiken tämän jälkeen. Pystyy taas olemaan ilman kahden viikon välisiä katkoja. Seuraavan kertaankin on onneksi hetki niin ehtii hieman normalisoitua ennen sitä. Jännitetään sitten taas uudelleen :-)

  VastaaPoista
 6. Jee, aivan mielettömän hienoa! Tulin päivittämään blogilukemiset, kun olen palannut taas lomalta hetkeksi töihin ennen opintojen alkua ja juuri niin upeita uutisia kuin toivoinkin. Peukut pystyssä edelleen. :)

  VastaaPoista