huhtikuuta 29, 2011

Kierros numero kuusi

Eilen ei puhelin soinut. Tällä kertaa tosin toivoin sen soivan, sillä hoitaja oli luvannut lääkärin soittavan kontrollikuvauksen tuloksista. Ilta meni hieman mietteliäissä tunnelmissa, vaikka yritin asiaa olla sen enempää ajattelematta. Vastaus oli kuitenkin jo niin lähellä, että se tuntui varsin hankalalta. Onneksi uni kuitenkin tuli ja sitä myöten uusi aamu.

Tänään hoitaja sitten luki lääkärin saneleman vastauksen minulle ja sain vihdoin huokaista helpotuksesta: kaikki oli kuten pitääkin. Alku vuodesta löytyneet pesäkkeet olivat kadonneet tai ainakin pienentyneet huomaamattomiksi ja kuvat noin muutenkin kunnossa. Kattavan raportin kuulen seuraavalla lääkäri käynnillä jos haluan tietää, mutta tässä kohtaa tämä tieto riittää loistavasti. Ja kyynelhän siinä sitten lopuksi vierähti. Ei voinut mitään.

Jos kaikki jatkuu samaan malliin niin tänään ollaan sitten yhtäkkiä jo hoidon puolessa välissä. Ei oikein jaksa vielä ymmärtää, sillä sen verran tämän päiväiset sytostaatit veivät taas voimia. Näillä uutisilla kuitenkin jaksaa hienosti eteenpäin ja taistella taas tulevat neljä viisi päivää ennen olon normalisoitumista.

Rakkaudella.

6 kommenttia:

 1. Hei,
  löysin blogisi tämän viikon alkupuolella ja jopa laitoin kommentinkin edelliseen kirjoitukseesi, mutta se kommentti on sitten lentänyt taivaan tuuliin.
  Onnea sinulle tämän päiväisistä uutisista - hienoa kun lääkkeet purevat:))
  Blogiasi on mukava lukea, kun kirjoitat niin sujuvasti ja kuvaat tuntemuksiasi ja tuntojasi niin hienosti.
  Tosi samanlaista tunneiden pyöritystä ja ajatusten kulkua on sinulla, kuin mitä minäkin olen sairastaessani kokenut.
  Oikein hyvää ja aurinkoista kevättä ja tulevaa kesää sinulle ja perheellesi,
  terveisin Riitta

  VastaaPoista
 2. Mihinköhän verkkojen syövereihin lie viestisi kadonnut kun ei valitettavasti minulle asti ole kulkeutunut. Kiva kuitenkin kun kirjoitit uudestaan ja kiitos palautteestasi. Kirjoittaminen ei aina ole kovin helppoa, myös siis ihan teknisesti, mutta hienoa jos tekstistä asiat välittyvät ja sitä on miellyttävä lukea.

  Aurinkoa ja lämpöä myös sinulle!

  VastaaPoista
 3. Onneksi olkoon hyvistä kuvista. Projekti etenee suunnitelmien mukaan.
  Itselläni uusi lääke aiheutti pirummoista ihottumaa kasvoihin, kaulaan ja rintaan. Sinällään 90 % saa iho-oireita, mutta mulla olivat vähän turhan rajuja. Viime viikolla yritin soluttautua taas tiputukseen, mutta lääkäri oli sitä mieltä että annetaan ihon vielä levätä eli jatkamme taistoa ensi viikolla.
  Hauskaa Wappua ! vaikka vapputunelma ei taida siellä olla kovin korkealla kun sytorapula jyllää. t.pete

  VastaaPoista
 4. Kiitos, kiitos! Kummasti helpotti kun kuuli, että lääkkeet oikeasti tehoavat eikä ole tarvinnut aivan turhaan kärsiä jälkioireitakaan.

  Taitaa tuosta lääkkeestä johtua tämä omakin ihottuma. Hieman ihmettelelinkin kun sormiin ja päähän tuli yhtäkkiä pieniä paukamia. Ei onneksi kovin paljon, mutta sen verran, että huomasin ja alkoi häiritä.

  Mukavaa vappua ja voimia taisteluun myös itsellesi! Täällä vapputunnelmasta pitää huolen lasten pitkin poikin puhaltamat serpentiinit ja muutama ilmapallo. Ei sitä tosiaan enempiä jaksa.

  VastaaPoista
 5. Minunkin kommenttini nähtävästi katosi jonnekin bittiavaruuteen. Mutta kirjoitin tosiaan myös onnittelut sinulle hyvistä uutisista, kesä ja aurinko tosiaan tulee! Ja hyvä biisi, tuli hyvä fiilis.

  VastaaPoista
 6. Jo on kummaa. Tai tiedä sitten kumpi on kummallisempaa: se, että tällainen verkko ylipäätään luotu ja se toimii vai se, että se ei ihan aina toimikaan.

  Mutta siis: kovasti kiitoksia!

  VastaaPoista