huhtikuuta 01, 2011

25 prosenttia suoritettu

Tai kukaanhan ei tiedä montako kertaa sytostaatteja oikeasti pitää käydä ottamassa ja mitä kaikea muuta siihen päälle, mutta jos mennään tämän hetkisellä yläkantilla niin yksi neljäsosaa olisi nyt takana. Ja vaikka edessä on vielä ties montako kertaa niin askel kerrallaan sitä pitkääkin matkaa taivalletaan. Pieni paalu tähän paikkaan lienee siis ihan oikeutettu. Onpahan sitten jotain mistä tarrata kiinni jos alamäki alkaa ja jotain mitä vasten peilata tulevia jaksoja. Oli niitä sitten kolme, neljä tai seitsemän.

Tämän kierroksen pahoinvoinninestolääkettä:

2 kommenttia:

 1. Hei !

  Sattumalta löysin blogisi blogilistan kautta. Lapseni on sairastanut leukemian ja suvussani on ns. 100 % sairastuvuus rintasyöpään (minä olen ikäjärjestyksessä seuraava :)), joten syöpä on minulle tuttu sairaus eikä mikään mörkö. Silti en ole sairastuneitten blogeja lukenut, mutta sinun kirjoituksiasi ajattelin seurata. Toivotan voimia ja jaksamista sekä luottavaista mieltä tulevaisuuteen. Asioilla on ihastuttava tapa järjestyä parhain päin. Tiedän sen.

  Aurinkoisia kevätpäiviä sinulle ja perheellesi !

  VastaaPoista
 2. Lämmittää aina mieltä kun joku tunnustaa lukevansa blogiani ja varsinkin jos on vieläpä ihan sattumalta sen sivuille eksynyt.

  Kiitos tuesta ja kaikkea hyvää myös sinulle. Raskaita asioita niin omat kuin lapsenkin sairastelut. Ei niitä tällaisessa mittakaavassa soisi kellekään.

  VastaaPoista